Här kan du köpa aromer till e-juice

Det finns många användningsområden för smakessenser eller essenser och aromer som det egentligen heter. Det vanligaste användningsområden där det används smakessenser i är bakning, matlagning och vid tillverkning av e-juice.

Anledningen till att man använder sig av smakessenser är att man då slipper köpa stora partier av ibland dyra färska varor. Med en essens och arom kan du enkelt droppa in några droppar av just den smak du vill ha, sedan sätta på korken på essensen och ställa undan den så att den håller sig färsk.

Idag finns det många olika fabrikat av smakessenser och aromer på marknaden, bland det vanligaste produktionsländerna för smakessenser är USA och några länder i europa. Både europeiska och amerikanska essenser är av väldigt hög klass och behöver endast mindre mängder i ditt bakverk.

Vart köper man smakessenser?

En utav det absolut bästa sidorna att handla smakessenser och aromer på är en svensk sida som heter diy e-juice aromer som har över 500 olika smaker. Det finns smaker som är perfekta för godis tillverkning, bakning och matlagning.

Även utomlands finns det några större aktörer som tillhandahåller essenser och aromer. För att köpa av dessa aktörer bör du dock ha i åtanke att det många gånger skickar från USA och betyder att det blir dyrt att skicka.

Har du otur så kan du också åka på tullavgifter och andra administrativa avgifter från tullverket, Så var försiktig och räkna ut ordentligt innan du beställer essenser från utlandet, det kan bli kosta mer än vad det smakar.

Kan man använda essenser till e-vätska och e-juice tillverkning?

Det finns många bra smakessenser som du kan använda i tillverkning av alkoholhaltiga drycker och likörer. Exakt vilka som ska användas och i vilka mängder som är lämpliga till din dryck måste testats fram.