Hur man väljer det bästa landet att ansluta till med hjälp av VPN + ytterligare tips & tricks!

En av de största försäljningsställena för säkraste VPN-leverantörerna är storleken på deras server nätverk. När du väljer den du vill använda, är du uppmärksam på vilka delar av världen du kan ansluta till. Detta är viktigt eftersom vissa länder gör ett bättre jobb med att skydda personuppgifter än andra. Å andra sidan finns det länder som är villiga att gå mot VPN-leverantörer och deras servrar. Så, låt oss ta en titt på vad är det bästa landet att ansluta till med hjälp av VPN i 2019.

Det var en hel del prat om online-integritet under de senaste månaderna. EU: s nya GDPR-regler förändrar hur online-data hanteras i EU. I USA, en grupp senatorer har föreslagit ny lagstiftning för att skydda online-integritet efter den senaste Facebook dataintrång. Dessutom har Netflix förenklat sin integritetspolicy och på andra sidan av världen, en japansk ISP blev stämd för brott mot integriteten för sina användare. Och alldeles nyligen, den Kazakiska regeringen beslutat att filtrera webbtrafik av dem som använder webben i detta land. Det är inte konstigt varför användningen av VPN är på uppgång.
Vad är det bästa landet att ansluta till med hjälp av VPN?

Som ni säkert kan föreställa er, det finns olika sätt att besvara denna fråga. När allt är svaret beror på dina planerade aktiviteter, riktade webb hastighet och mycket mer. Därför kommer vi först att ge dig en lista över länder med det bästa rekordet att skydda (eller helt enkelt inte invadera) din integritet, och sedan kommer vi att titta på ytterligare överväganden.

Efter allt som sagts hittills, här är de fem länder som rankas högst när det gäller dataintegritet, datainsamling, och utbyte av känslig information med andra länder.